Tacsi. إنا لله وإنا إليه راجعون

Alle ha u naxariisto Prof Abdirizak Hussein Hassan Gudoomiyaha Jaamacadda Culuumta caafimaadka Ahna Asaasihii Jaamacadda.

University Scholarship

Jaamacadda culuumta caafimaadka ayaa deeq waxbarasho Oo afar sano ah ugu deeqday Ali Ibraahim Mohamed

Xulka jaamacadda Culuumta Caafimaadka Oo ku Guulaystay Koobka

XULKA JAAMACADDA CULUUMTA Hanbalyo Xulka Jaamacadda Culuumta Caafimaadka “Hanbalyo xulka jaamacadda culuumta caafimaadka oo kuguulaystay koobka kubbada cagta ee jaamacadaha Bosaso.” University Team FINAL UNIVERSITY CUP 2022

UOHS Football Team

Dhamaan bahda jaamacadda culuumta caafimaadka waxa ay guul u rajaynayaan xulka kubbada cagta ee jaamacadda culuumta caafimaadka.

Tababar barashada maadada Entomology.

Ardayda Kulliyada shaybaarka semesterka 8 ee Jaamacadda Culuumta Caafimaadka ayaa u soo dhamaaday tababar ay ku baranayeen maadada Entomology.

Booqasho & Salaan

Waxaa booqasho sharaf leh ku yimi Jaamacadda Culuumta Caafimaadka. Prof.Dr Ali Sheikh Ahmed Abubakar.